Kirei-Kirei Color

Omdat de ruimte in onze winkel beperkt is hebben we niet alle kleuren op voorraad. In overleg is het mogelijk om deze kleuren te bestellen.

KIREI: 100% Merino Superwash. Zacht en donsachtig lontgaren. Brei luchtige kledingstukken van 100% merino superwash wol. Maak met deze bollen met hoog rendement en naalden van nr. 5 truien in naturel kleuren die perfect zijn voor alledag. Elke bol garen weegt 100 gram en heeft 160 meter. Dit garen heeft een gemiddelde dikte, wij raden aan om te breien met breinaalden nr. 5-5,5. Voor het vervaardigen van een trui met lange mouwen voor de vrouw in de maat 42, zijn er 5 bollen garen nodig. Voor het proeflapje van 10×10 cm, brei 18 steken en 22 toeren. Machinewasbaar tot 30ºC. Niet drogen in de wasdroger. Wij presenteren dit lontgaren in 5 effen melange naturel kleuren. Perfect om te combineren met de kleuren van Kirei Color. € 9,95 per stuk.

KIREI COLOR: 100% Merino Superwash. Bol van 100 gram 100% merino superwash wol met opdruk. In iedere bol van Kirei Color combineren we levendige kleuren met streepjeseffect met jaspé stroken in natureltinten. U kunt deze kleuren ook combineren met de effen kleuren van Kirei. Elke bol garen weegt 100 gram en heeft 160 meter. Dit garen heeft een gemiddelde dikte, wij raden aan om te breien met breinaalden nr. 5-5,5. Voor het vervaardigen van een trui met lange mouwen voor de vrouw in de maat 42, zijn er 5 bollen garen nodig. Voor het proeflapje van 10×10 cm, brei 18 steken en 22 toeren. Machinewasbaar tot 30ºC. Niet drogen in de wasdroger. Een ideaal artikel voor klanten die zoeken naar kwalitatief hoge artikelen met opdruk. U kunt Kirei Color combineren met de effen kleuren van Kirei. € 13,30 per stuk.