Macramé Cord

Omdat de ruimte in onze winkel beperkt is hebben we niet alle kleuren op voorraad. In overleg is het mogelijk om deze kleuren te bestellen.

MACRAMÉ CORD FINE: 50% Gerecycled Katoen – 50% Gerecycled Polyester. Spoel van 100% gerecycled touw om leuke macramé projecten mee te maken. Maak eenvoudige of uitgebreide macramé knopen met je handen en Macramé Cord Fine, een 2,5 mm dik koord met een hele hoge kwaliteit. Macramé Cord Fine is gemaakt van gerecycled katoen uit stoffen en gerecycled polyester uit flessen, dankzij het duurzame fabricage systeem van ECOLIFE. De productie van Macramé Cord Fine is minder belastend voor het milieu dan de traditionele garens. Maar liefst 4 spoelen Macramé Cord Fine staan al gelijk aan een besparing van 98% op water, 75% op energieverbruik, 67% op C02-uitstoot en 23 plastic flessen. € 7,50 per stuk.

Macramé Koord: GERECYCLED MACRAMÉ-KOORD, 65% Katoen – 25% Polyester – 10% Overige vezels. Spoel van gerecycled touw, speciaal om macrame-projecten in trendy kleuren uit te voeren. Maak eigentijdse macramé-elementen voor woonaccessoires of mode-accessoires. Dikte: 5 mm. € 12,50 per stuk.