Pure/Pure Degradé

Omdat de ruimte in onze winkel beperkt is hebben we niet alle kleuren op voorraad. In overleg is het mogelijk om deze kleuren te bestellen.

PURE: 100% Katoen Pima. Het beste Pima katoen bereikt ons vanuit de noordkust van Peru in de vorm van een zachte kettingstructuur. Geniet van de luxe van het breien van zachte en warme kleding voor het hele jaar met dit dikke en lichte garen. Maak uw kleding snel en comfortabel af met dit ronde en dikke draad. Omhul uzelf met de zachtheid ervan! Wij raden aan om Pure te combineren met Pure Degradé voor een zich onderscheidend resultaat. Bol van 50 gram en 109 meter. Aan te bevelen voor brei- of haaknaalden met nr. 4,5 – 5. Om een damestrui met korte mouwen te breien in maat 42 heeft u slechts 8 bollen nodig. Voor het proeflapje van 10×10 cm breit u 19 steken en 24 toeren. Kan in de wasmachine worden gewassen. € 5,95 per stuk.

PURE DEGRADÉ: 100% Katoen Pima. 100% katoen Pima van topkwaliteit met kettingstructuur. Met een excelso-touch en een dikte die geschikt is voor naalden met nr. 5, is dit garen een luxe voor uw zelfgebreide kleding. De drie vervaagde kleuren in deze bol volgen een perfecte cyclus over de hele lengte van zijn 100 gram. Combineer Pure Degradé met Pure in solide kleuren en geniet van unieke projecten met een persoonlijke toutch. Bol van 100 gram en 218 meter. Aan te bevelen voor brei- of haaknaalden met nr. 4,5 – 5. Om een damestrui met korte mouwen te breien in maat 42 heeft u slechts 4 bollen nodig, en voor een top 2 bollen. Voor het proeflapje van 10×10 cm breit u 19 steken en 24 toeren. Kan in de wasmachine worden gewassen. € 13,50 per stuk.